Verzenden, Retourneren & Garanties – kunsthangplant.nl
🚚 Gratis verzending in heel NL! 💳 Betaal veilig achteraf met Klarna 🎁 Niet goed? Geld terug-garantie!

Verzenden, Retourneren & Garanties

Ben je toch niet zo blij met je bestelling of is er iets verkeerd gegaan? Hieronder hebben wij onze veelgestelde vragen beantwoord. Staat je vraag er niet tussen neem dan contact met ons op.
Hoe stuur ik mijn product retour?
Stuur ons een mail dat je het product graag wil retourneren. Wij sturen het retouradres van een van onze locaties naar je door, aan de hand van jouw adres. We kiezen de dichtst mogelijke locatie uit. Zo zijn we er zeker van dat we zo weinig mogelijk het milieu belasten en voor uitstoot zorgen. 
Retourkosten
De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening (kosten voor de koper). Je kunt het terug sturen in de doos waarin wij het hebben verstuurd, of natuurlijk een andere verpakking gebruiken. Je kunt het pakket terugsturen met iedere pakketdienst. 
Wat als mijn bestelling niet aan mijn verwachtingen voldoet?
Dat vinden wij vervelend om te horen! Je kunt je bestelling altijd binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Zijn de kunst hangplanten of accessoires wel naar wens, maar is het kapot of in slechte conditie? Dan zorgen wij voor een passende oplossing. Neem hiervoor contact met ons op.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Zodra wij het product in goede staat hebben ontvangen maken wij het volledige aankoopbedrag naar je terug over, tenzij anders afgesproken. Wij streven ernaar om dit binnen 3 dagen te doen na ontvangst. 
Duurzame oplossing
Altijd gratis verzending
Veilig en snel betalen